Meny

Stor-Oskar

Har åkt hem16 årHankatt

STOR-OSKAR är en semilånghårig bruntigré hane, född ca 2007.

 

Han kom till Katthemmet för omplacering då ägaren inte ville ha kvar honom.

 

F.d. akutmatte berättar:

Stor-Oskar är en mycket kelig katt som bara älskar uppmärksamhet. När han tycker det är dax för mysstund så talar han om det om du inte riktigt förstår när det är dax. Han älskar att sitta vid fönstret och titta ut på allt spännande som rör sig men erbjuder du kel eller lek så är du mycket intressantare. Stor-Oskar har inget stort behov av andra katter då dom gånger han har träffat annan katt så har det morrats och fräst en hel del. Vid intensivt kel kan det hända att han biter tag i handen eller armen men inte hårt och håller man kvar handen och säger lätt nej så släpper han och fortsätter myset. Handlingen är mera än "oj vad jag tycker om detta" än en "jag är arg"-sak.

 

Även en stor kelig kisse som Stor-Oskar har mycket bus i sig. Fjädervippan är en jätte favorit och även kvitton som råkat hamnat på golvet är toppen kul. I akuthemmet finns även en mindre hund som han ibland har försökt busa med, men inget som har uppskattats ifrån hundens sida.

 

Stor-Oskar fick ett hem i början av augusti 2011 men kom tillbaka i början av september eftersom han inte trivdes i sitt nya hem. Se snyggingen i en videosnutt HÄR.

 

Stor Oskar åkte till hem nr 2 110923.

Stor-Oskar (2) Stor-Oskar (3) Stor-Oskar Stor-oskar 3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen