Meny

Tammas

Har åkt hem5 årHankatt

TAMMAS är en svart hankatt född ca 2016.


Han kom till Katthemmet tillsammans med många andra katter, bland andra Donalda, efter att ha bott på en gård i Tillberga där katterna inte togs om hand och for illa. 


Akutmatte berättar

Tammas är lite mer svårflirtad än Donalda men inte när det gäller mat, då är han framme direkt. Han vågar komma mycket nära så länge det bara finns något ätbart och man kan klappa honom lite om man är försiktig. Han fräser dock lite titt som tätt men gör aldrig något mer än så. Det är mer ett sätt att kommunicera att ”här är jag” än något annat. Han lägger sig på mina fötter i soffan och är väldigt närgången men det tog honom lite längre tid än Donalda som var nyfiken från start.  Han älskar att leka med pinne med snöre så det är också ett bra sätt att få honom att våga sig nära.


Tammas har uppsökt tandveterinär då det visade sig att han har både TR och tandlossning. Tänderna är klara för nu men man får be en kunnig veterinär kika på tänderna i samband med de årliga vaccinationerna. Eventuellt behöver fler tänder dras senare i livet.


I sitt nya hem vill Tammas ha sällskap av en snäll och social kattkompis som kan hjälpa honom att inse att vi människor inte är så läskiga.


Tammas flyttade till sitt nya hem 2022-02-27. 

Tamas (3)_red Tamas (5)_red Tammas2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen