Meny

Wadley

Har åkt hem9 årHankatt

WADLEY är en cremetabby hankatt född ca 2014. 


Han kom till Katthemmet efter att ha levt hemlös i Gladö kvarn.


Fd akutmatte berättar

Wadley är en riktig liten busunge. Han älskar att göra allt han inte får men alltid med glimten i ögat. Han är väldigt kommunikativ och tydlig.
Större delen av dagarna spenderar han genom att sova. Då och då får han riktiga tokryck och då kan det flyga leksaker genom hela lägenheten. Han gillar att titta på när jag gör saker, tex diskar eller spelar på gitarren. Men det han älskar mest är mat och det är verkligen nyckeln till hans hjärta.
Även om Wadley är ganska skygg och lite skeptisk till närhet märker jag att han egentligen är en liten morsgris. Han sitter ofta och tittar på mig och väntar på klappar. Trots att han nästan kan somna av att bli kliad kan han plötsligt få för sig att han måste låtsas vara macho. Då kan man få sig en smäll eller två men han skulle aldrig bita eller klösa. Oftast i den situationen brukar jag backa några sekunder och sen avsluta allt med några försiktiga klapp på huvudet. Då blir han oftast ganska ställd, som att han inser "det här var ju inte så farligt". Jag tror att Wadley kommer bli den mysigaste kissen med rätt ägare.


Wadley har lindrig tandlossning och munnen är klar för nu. Risk finns dock att fler tänder behöver dras senare i livet. Han har också en känslig mage men med rätt foder är det inga problem. 


I sitt nya hem måste Wadley få mycket sällskap. När hans akutmatte åkte på affärsresa och en granne såg till honom ett par gånger per dag protesterade han genom att missköta lådan. Vi tror också han trivs bäst som ensamkatt. 


Wadley flyttade till sitt nya hem 2022-11-19. 

Wadley (5)_red Wadley (1)_red Wadley (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen