Meny

Wallie

Har åkt hem4 årHankatt

WALLIE är en bruntigré och vit hankatt född ca 2017.


Han kom till Katthemmet för omplacering efter att ha levt hemlös vid en gård i Vallentuna. Han fick ett hem i mars 2021 men kom tillbaka till oss i september 2021 då familjens barn blivit allergisk.


Wallie har bott några månader i ett av våra akuthem och fd akutmatte skriver:

Wallie kom till oss i december 2020 och var då en reserverad kille som visserligen uppskattade klappar men bara under sängen där han höll till. Närmsta tre veckorna kom han endast ut på natten för att uträtta sina behov.


Efter några veckor kom vändningen och i och med att jag jobbar hemma under pandemin och har kontakt med Wallie hela dagarna, fick vi bra kontakt. Efter en månad flyttade han från under sängen till en fåtölj där man får gosa med honom. Han kan komma upp i sängen eller soffan, ibland även i knät, men det skall vara på hans initiativ. Han älskar att bli klappad, men lika mycket som han älskar att kela gillar han att leka. Det är mycket ungdom i honom.


En hund har varit på besök i hemmet och sovit över och det har gått bra, Wallie och hunden har trivts i soffan tillsammans. Men riktigt småbarn är nog inte uppskattat av Wallie.


Wallie åkte hem 210916.

Wallie (1)_red Wallie (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen