Meny

Abster

Bokningsbar2 årHankatt

OBS! Ska adopteras tillsammans med Anny


ABSTER är en grå hankatt född ca 2022.


Han kom till Katthemmet tillsammans med Anny, Amilia och Adelle från en Kattkoloni i Skåne.


Akutmatte berättar

Abster var väldigt skygg när han kom till oss, men han har utvecklats mycket under ett par månader och insett att det är ganska skönt att bo inomhus. Under dagarna ligger han gärna och myser i sängen, på en fåtölj eller på fönsterbrädor där han kan ligga och spana. Han är en otroligt lekfull kille med mycket energi och behöver en hel del aktivering. Han leker gärna med fjäderspön och om han inte får den uppmärksamhet han vill ha hittar han saker att leka med vilket kan vara allt från strumpor till öronproppar. Att dyka in under mattor tycker han också är väldigt kul. Han är nyfiken och vill gärna vara med. Han finner mycket trygghet i Anny och lägger sig gärna och sover med henne eller tar med henne på sina matrundor.
Han tycker fortfarande att beröring är väldigt obehagligt, även om det långsamt går framåt. Jag får stryka honom försiktigt över svansen men på andra delar av kroppen säger han högljutt ifrån, springer iväg eller slår till en med tassen. Han är en väldigt snäll katt men har dåliga erfarenheter så man behöver ha tålamod med honom och förstå att det kan ta tid innan det går att klappa honom då han inte riktigt förstår syftet med det än. Han kan också gömma sig vid höga ljud och tycker att besökare är läskiga. Han skulle trivas i ett kattvant hem utan barn, som är beredda att fortsätta socialisera honom men också har tid att ge honom den aktivering han behöver. 


Abster äter skonkost då hon har en känslig mage. Abster och Anny vill komma till ett lugnt hem utan barn. 


Vill du erbjuda kompisarna sitt för-alltid-hem där? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Abster_red Abster_red Anny_Abster1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen