Meny

Adette

Har åkt hem5 årHonkatt

OBS! Vill flytta tillsammans med Akela.


ADETTE är en brunspotted honkatt född ca 2015. Hon kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med 17 andra katter från ett vanvårdshem med hjälp av djurpolisen i Uppsala.


Akutmatte berättar

När Akela och Adette kom till mig var ett av syftena att de skulle bli kompisar eftersom de inte verkade trivas som ensamkatter. Och de älskade varandra från dag ett. Så snart Akela ser Adette börjar han spinna så det dånar och de stryker sig mot varandra och verkar trivas alldeles fantastiskt bra med varandra. Jag har svårt att tänka mig sötare och snällare katter, men också försiktigare och känsligare. Det här är katter som inte tycker om förändringar. De behöver få vara permanent på ett lugnt ställe, utan flyttar eller större förändringar. Inga katter man tar med till stugan eller sätter på kattpensionat med andra ord.


Adette gömmer sig nästan hela tiden på dagarna. Hon är framme vid matdags och kan ligga framme ibland annars, men hon tar gärna sin tillflykt till sitt trygga "bo". På kvällarna kommer hon fram och sitter ofta i fönstret och spanar ut. När Akela och jag leker kan det ta en bra stund innan hon kommer fram, och när hon väl gör det sitter hon mest och tittar på. De leker däremot en hel del med varandra. Adettes favoritleksaker är bollar av olika slag. Adette låter sig klappas lite ibland och då kan hon buffa tillbaka. Jag tror att hon med tiden kan bli en riktigt gosig tjej. Se filmsnutt med kompisarna HÄR och HÄR.


Adette åkte hem tillsammans med Akela 200109.

Adette Adette (7)_red Adette2_red1 Adette o Akela

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen