Meny

Adna

Bokningsbar1 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Alida


ADNA är en bruntigrérad, semilånghårig honkatt född ca februari 2021. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Alida från ett vanvårdshem.


Akutmatte berättar

När tjejerna först kom hem till mig dröjde det inte länge förrän de båda sprang runt nyfiket och luktade på allt. Redan första veckorna lekte de vilda leker, allt detta upphörde när jag blev för närgången. Så fort jag var i samma rum som tjejerna så gömde de sig eller sprang bort. 

Idag så gillar de när vi alla är i samma rum, de hoppar upp i sängen och hänger med mig och jag får hänga bredvid när de rullar runt på golvet på dagarna. Båda tjejerna gillar när man sätter sig bredvid och pratar med dem. Än så länge har jag bara fått klappa Adna och det är när hon äter. Tjejerna älskar att mysa och gosa med varandra och vilar ofta tillsammans, de ”ropar” på varandra när ena varit borta i ett annat rum för länge.


Adna är en väldigt nyfiken och samtidigt lugn tjej som gillar att vara nära och följer gärna efter en. Hon är tryggast av de två och söker mest kontakt. 


Vill du erbjuda tjejerna hemmet där de tar sina sista steg och blir fullt ut trygga och sociala? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Adna_red Adna1_red Adna och Alide_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen