Meny

Allegra

Bokningsbar2 årHonkatt

ALLEGRA är en bruntigré honkatt född ca 2019.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från ett vanvårdshem.


Akutmatte berättar

Allegra är en social och busig tjej som ibland är mer en apa än en katt. Hon har inga problem att plocka fram sina favoritleksaker även om akutmatte har städat undan dem längst ner i en låda. Allegra har nämligen det närmaste till tummar en katt kan ha. Hon är gosig på sina villkor, sover gärna i sängen, sitter mitt i händelsernas centrum och snarkar lite, eller attackerar närmaste fötter. När hon kom till akuthemmet visade det sig att hon hade känslig mage och fick därför byta till skonkost, det kommer hon behöva fortsätta med även i framtiden.

Allegra söker ett hem med ett högt katträd som hon kan spana ifrån och man måste ha lite tålamod när hon oprovocerat fräser argt men sen ändå vill bli kliad under hakan.


Vi tror att Allegra skulle fungera med andra katter men även som ensamkatt. Hon räds tex inte röj och dammsugaren så kanske skulle hon fungera i en barnfamilj också, bara hon får chansen att gå undan när hon känner att hon behöver det.


Vill du erbjuda Allegra hennes för-evigt-hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Allegra5_red Allegra6_red Allegra7_red Allegra3_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen