Meny

Allegra

Har åkt hem3 årHonkatt

ALLEGRA är en bruntigré honkatt född ca 2019.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från ett vanvårdshem.


Akutmatte berättar

Allegra är en social och busig tjej som utvecklats fantastiskt sedan hon kom hit till akuthemmet. Från att ha gömt sig under sängen kommer hon nu fram och trycker sig mot närmaste hand när det är dags för gos och kli på huvudet, gos-behovet är nästintill omättligt när hon är på det humöret. Hon älskar kattmynta, leker gärna med fjäderspön och tuggar på akutmattes goda kryddor och växter. Allegra har det närmaste till tummar en katt kan ha och sticker gärna in tassarna i en byrålåda på glänt för att tömma den på roliga saker. Hon sover gärna i vår säng eller i sitt katträd och snarkar när hon sover riktigt djupt och skönt. Ibland när hon är nyvaken öppnar hon bara ena ögat och går därför under namnet "Piratkatten" här hemma. 

När hon kom till akuthemmet visade det sig att hon hade känslig mage och fick därför byta till skonkost, det kommer hon behöva fortsätta med till viss del även i framtiden, även om vi har experimenterat med annan kost som det går att byta till i liten mängd utan problem.


Allegra söker ett hem med ett högt katträd som hon kan spana ifrån, någon att leka och gosa med och några bra gömställen dit hon kan springa om det kommer någon läskig på besök.


Vi tror att Allegra skulle fungera med andra katter men även som ensamkatt. Hon räds tex inte röj och dammsugaren så kanske skulle hon fungera i en barnfamilj också, bara hon får chansen att gå undan när hon känner att hon behöver det.


Allegra åkte hem 221006.

Allegra2_red Allegra4_red Allegra1_red Allegra5_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen