Meny

Amilie

Har åkt hem5 årHonkatt

AMILIE är en svart/vit honkatt född ca juni 2016. 


Hon kom till Katthemmet efter att en motorcykelklubb slagit larm om att det fanns hemlösa katter vid deras klubbhus. Hon kom tillsammans med bland annat sina syskon Einstein och Dorothy  Amilie fick ett hem tillsammans med Kaylyn i februari 2017. Tjejerna var goda vänner men det ändrades plötsligt och då de inte accepterade varandra längre fick Amilie komma tillbaka till oss.


Akutmatte berättar

Amilie är en liten pärla i form av en katt. Bortom sötheten finns en snäll, nyfiken tös som söker mycket trygghet hos oss människor. Hon är mån om att vakta om sig själv och känner hon av osäkra vibbar går hon undan på en gång. Men hon är väldigt smart och hon insåg ganska fort att inget farligt fanns i akuthemmet så snart efter ankomst vågade hon låta sig klappas och det har blivit mycket kel med henne. En trygg plats har varit under sängen, varifrån hon också har enorm koll på när akutmatte kliver in i sängen för att passa på att hoppa upp för en efterlängtad mystund, som är precis så lång som hon vill och väldigt bra för att bygga förtroende. När hon inte kelar, sover hon så att det hörs med söta snarkningar, påminner människorna om godis, springer runt och busar. Hon nosar och stryker sig mot allt, flera gånger om, och tittar gärna ut genom fönstret. Hon utmanar sig också i att stanna kvar i det läskiga och tänjer på hur mycket rörelse och ljud som får pågå innan hon drar sig undan. En modig liten katt. 


Amilie har åkt ett par vändor till tandveterinär då hon har TR/FORL. Tänderna är klara för nu men framtida ägare får be veterinären kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Ev. behöver fler tänder dras senare i hennes liv.


Amilie åkte hem 220201.

Amelie (6)_red Amelie1_red Amelie (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen