Meny

Anne Berg

Har åkt hem10 årHonkatt

ANNE BERG är en gråtigré och vit honkatt född ca 2010.

 

Hon är infångad på landet utanför Uppsala tillsammans med Tore Häll och kom till Katthemmet för omplacering med hjälp av Musses vänner. Hon fick ett hem tillsammans med Tore i oktober 2015 men i mars 2017 kom de tillbaka till oss då matte inte längre hade möjlighet att ta hand om dem. 

 

Akutmatte berättar

Anne är en mysig men bestämd liten dam som fortfarande är rätt avvaktande när det kommer till människor, men hon håller sig gärna framme, bland personer hon känner. Bland människor hon inte känner, så håller hon sig under sängen tills kusten är klar.
Anne är något modigare bland människor än Tore. När Anne är på rätt humör får man klappa henne och hon börjar då spinna direkt, men det måste ske på hennes villkor. Även Anne har vid några tillfällen gjort mig sällskap i sängen nattetid och ligger bredvid en i soffan när man till exempel tittar på TV. Hon brukar även komma och säga till med ett par jamanden om hon tycker att det är dags att rensa lådan igen eller när hon tycker det är dags för påfyllning av matskål.


Nattetid är det lek och bus med Tore som gäller. Laserpekaren och en leksaksråtta fylld med kattmynta har blivit favoritleksakerna. Något som inte är populärt är dammsugare eller när det är dags att klippa klor. Då gömmer hon sig långt under sängen eller bakom elementet. Hon är väldigt snabb och envis. Anne och Tore kommer att föredra ett lugnt hem hos någon som är kattvan och tillbringar mycket tid hemma.

Anne Berg åkte hem tillsammans med Tore Häll 200512.


Anne Berg (2)_red Anne Berg

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen