Meny

Anny

Bokningsbar5 årHonkatt

OBS! Adopteras tillsammans med Abster!


ANNY är en gråsköldpadds honkatt född ca 2019.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med Amilia, Abster och Adelle från en Kattkoloni i Skåne.


Akutmatte berättar

Anny har ett par svåra år i bagaget och litar inte riktigt på oss människor än, men hon gör små framsteg varje dag. Hon är ett litet matmonster och frukost i form av blötmat är det bästa hon vet. Hon sitter också gärna och tittar på en om man äter något som hon tycker luktar är gott och lever på hoppet om att få smaka. Efter att hon upptäckte TV:n har hon utvecklat ett mindre TV-beroende och sätter sig framför den när hon vill att man ska sätta på videos med möss eller fåglar på youtube, sen kan hon sitta där i timmar. Hon är inte så mycket för kattleksaker förutom laserpekare, då blir det ordentlig fart på henne.

Abster är en stor trygghet för henne och hon vågar mer när han är med, man kan också hitta dem sovande tillsammans. Hennes favoritplats är i soffan, dock fortfarande utan människor i den. Hon blir mer och mer nyfiken på oss men vill gärna ha oss på ett säkert avstånd. Hon är väldigt rädd för händer och beröring och säger högljutt ifrån eller springer iväg om man försöker röra henne. Hon dyker också in under sängen vid höga ljud eller snabba rörelser. Hon behöver därför någon som har tålamod med henne, kan fortsätta att socialisera henne och förstå att det kan ta tid innan hon vill bli klappad eller helt trygg. Hon är väldigt snäll och har alla förutsättningar, bara rädslan lättar. Hon skulle trivas i ett lugnt, kattvant hem utan barn.


Anny äter skonkost då hon har en känslig mage. Anny och Abster vill komma till ett lugnt hem utan barn. 


Vill du erbjuda kompisarna sitt för-alltid-hem där? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.


Hur bokar jag en katt?
Anny (2)_red Anny (3)_red Anny1_red Anny_Abster1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen