Meny

Boson

Har åkt hem4 årHankatt

BOSON är en cremetabby och vit hankatt född ca 2017. 


Han kom till Katthemmet från ett vanvårdshem tack vare vårt samarbete med Länsstyrelsen i Västmanland. Han fick ett hem tillsammans med Marcel i början av april 2021 men kom tillbaka till oss efter bara ett par veckor då en av familjemedlemmarna visade sig vara allergisk mot katt. Killarna fick ett nytt hem i maj 2021 men tyvärr funkar det inte framför allt mellan hemmets tidigare äldre herre och Marcel så för allas bästa söker Boson & Marcel ett hem där det inte finns katter sedan tidigare.


Akutmatte skriver:

Boson är den snällaste katten man kan tänka sig, så givmild och kärleksfull. Det tog ett par dagar för honom att känna sig hemma, nu följer han efter mig och puffar försiktigt för att få klappar. En drömkatt, så enkelt att bli kär i honom.


Boson har fått åka några vändor till veterinär då han var tvungen att dra några tänder, vissa till följd av trauma och andra pga. tandlossning. Risk finns att fler tänder behöver dras senare i hans liv. Så hans framtida hem får be veterinären kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. 


Grabbarna flyttade till sitt nya hem 2021-08-07. 


Boson_red Boson (4)_red Boson_red Marcel och Boson_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen