Meny

Cade

Har åkt hem9 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Ajani.


CADE är en gråtabby och vit hankatt född ca 2014. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med Ajani från ett stall i Skåne där uppemot 70 katter levde utan att tas om hand. 


Akutmatte berättar

Cade är en lite äldre herre, och har därför haft svårare att lita på oss än vad Ajani har. I början var han den modigare, som direkt hittade massa sköna sovplatser runt om i lägenheten. Om Ajani tog igen tiden som kattunge, så känns det som att Cade tar ikapp massa sömn och äntligen kan slappna av. Han är nöjd så länge han får sova i fred (helst ensam i sängen med Ajani) och får god mat. Det går bra att klappa honom och borsta när han äter, men han förstår inte riktigt poängen med klappar om det inte är mat inblandat än. Han vågar äta från handen om det är något tillräckligt gott och ibland blir han övertalad att leka en stund. Han trivs bra med människor, så länge man håller sig lite på avstånd. Han har en bit kvar innan han är helt bekväm med människor nära sig, men det går sakta men säkert åt helt rätt håll.


Cade och Ajani är väldigt olika, men det har varit så givande för oss att få ta hand om dem och se deras respektive personligheter blomma ut. De är två underbara killar som stöttar varandra, och som är så välförtjänta av ett för-alltid hem som kan ge dem vad de behöver. De passar inte med mindre barn, i så fall äldre tonåringar. 


Cade har både TR och tandlossning. Tänderna är klara för nu men veterinären vill kika på dem igen om kanske 1,5 år. Hans ena öga har varit med om en traumatisk skada. Det har läkt och är inget som stör honom idag mer än att han ser lite suddigt där ärren är. När han är tam skulle ögat må bra av att få smörjande ögondroppar. 


Cade och Ajani flyttade till sitt nya hem 230818

Cade_red Ajani och Cade Cade1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen