Meny

Diandra

Bokningsbar8 årHonkatt

DIANDRA är en svart honkatt född ca 2012. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Dilton från en gård utanför Västerås där katterna hade blivit på tok för många och inte alls mådde bra. Hon fick ett hem i februari 2019 men kom tillbaka till oss i september 2020 då familjen skulle få tillökning och var orolig för hur Diandra skulle ta det.


När Diandra kom tillbaka till oss var hon tillbakadragen och skygg och verkade inte trivas på Katthemmet. Så hon fick flytta till ett av våra duktiga akuthem. 


Akutmatte berättar
Diandra är mycket lekfull och hon älskar fiskespö, laserpekare, solkatter, att klättra och att titta på tv. När hon litar på dig så tycker hon att det är mycket mysigt med klappar, speciellt på huvudet, och att sova på ens fötter eller bredvid en är populärt. Om hon inte sover bredvid oss på kvällen är det bara att bära dit henne. Hon funkar bra med andra katter men verkar inte ha något större utbyte av dem.


Det är viktigt att förstå att Diandra behöver få komma till ett kattvant hem som vinner hennes förtroende på samma sätt som akuthemmet har gjort. Hon kommer behöva lite tid innan hon blir trygg i det nya hemmet.


Hon har varit en sväng hos tandveterinären och där drogs det en hel del tänder. Hon har både tandlossning och TR/FORL. Veterinären rekommenderar att man kikar på tänderna vid de årliga vaccinationerna, eventuellt kommer fler tänder behöva dras senare.


Vill du erbjuda Diandra ett livslångt hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Diandra_red Diandra (5)_red Diandra (8)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen