Meny

Dimitri

Bokningsbar3 månHankatt

DIMITRI är en bruntabby, semilånghårig hankatt född ca mars 2023. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter efter att de dumpats på olika ställen i Märsta. 


Akutmatte berättar

Dimitri kom till vår familj i början av april. De första dagarna spenderades under soffan, men han har med hjälp av sina kattkompisar här i hemmet utvecklats enormt. Han är en social kille som gärna är där du är, och han älskar sina kattsyskon. Han är mycket katt i en liten kropp, han ger mycket kärlek och gos, han leker mycket och han ”pratar” en hel del. Han är en rolig katt med en hel del fart i, och som gillar att leka, både med dig och kattkompisarna, men leker även mycket själv. Favoritleksaker är allt med pinglor och han går ofta runt med en leksak i munnen.

Vi har kommit långt vad det gäller träna på hantering så som kloklippning, borstning osv. Även om det går utan riv, bit eller fräs så behöver detta övas vidare på. Det är inget problem att lyfta upp honom, men han gillar inte att bli fasthållen.

Dimitri är en enkel och mysig katt, och verkar snabbt kunna bli trygg i en ny miljö men har nog gärna minst en snäll kattkompis som visar vägen.


Vill du erbjuda Dimitri ett för-alltid-hem där han får kattsällskap och slipper de allra yngsta barnen? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet. 

Hur bokar jag en katt?
Dimitri1_red Dimitri3_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen