Meny

Dutchess 2

Har åkt hem4 årHonkatt

DUTCHESS 2 är en gråsköldpadda och vit honkatt född ca 2016.


Hon kom till Katthemmet från en koloni i Söderhamn vid föreningen Bill & Bull.


Akutmatte skriver:

Det är tydligt att Dutchess levt ett tufft liv  tidigare, hon var till en början väldigt rädd för människor och låg under sängen den första tiden här. 

Nu har hon börjat komma ur sitt skal och älskar att leka och busa. Hon har kommit in i rutinerna här hemma och på kvällarna har hon mycket energi och vill leka, hon fångar gärna godis och torrfoder i luften eller rusar fram och spelar ”fotboll” med diverse prylar hon hittar. Hon är väldigt nyfiken och kommer ofta fram till oss för att nosa, kolla läget och ibland attackera ens fötter, men vill inte gosa. På mornarna går hon sömnigt upp samtidigt som jag och vill ha frukost, hon brukar äta torrfoder ur min hand och ibland kan man få röra vid henne. 

Här har hon varit ensamkatt men eventuellt skull hon vilja bo med en trygg kattkompis som kan underhålla henne och visa att det är mysigt med människor. 

Hon söker ett lugnt hem där hon kan stå för buset själv. Ett hem som har tålamod att låta henne närma sig i sin egen takt, men som gärna leker med henne med vippa eller roliga bollar.


Dutchess åkte hem 201204.

Duchess (2)_red Duchess (3)_red Duchess (1)_red Duchess_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen