Meny

Egon 2

Har åkt hem9 årHankatt

OBS! Egon ska flytta tillsammans med Fia 4 och de ska ha tillgång till en trygg utemiljö att vistas i.


EGON 2 är en rödtabby och vit hankatt född december 2012.


Han kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med sin syster Fia 4 då deras matte flyttat till mindre lägenhet och där kunde katterna inte längre gå ut. Detta stressade framförallt Fia och deras matte insåg att de behöver hitta ett hem som kan erbjuda dem allt de behöver. 


Fd akutmatte berättar

Egon är väldigt snäll och nyfiken katt. Finns det en dörr eller låda öppen måste han undersöka den direkt. Han har inga problem att hoppa upp på garderoben och lägga sova där. Och kommer det en ny människa, barn som vuxen så vill han hälsa.
Han har heller inga problem med att det är lite livligt, bara han får vara med. Men han är inte direkt en knä katt, den senaste tiden har han dock mer och mer kommit upp och lagt sig i knäet, eller bredvid när man sitter i soffan.


Egon har ett ofarligt blåsljud på hjärtat som är utrett hos hjärtspecialist. Han har också TR/FORL och tänderna är klara för nu. Risk finns att han behöver dra fler tänder senare i livet. Veterinären rekommenderar att man låter dem kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. 


Egon & Fia flyttade till sitt nya hem 2021-12-19. 

Egon (2)_red Egon (4)_red FiaochEgon (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen