Meny

Flisan 3

Har åkt hem4 årHonkatt

FLISAN 3 är en brunspotted och vit honkatt född ca 2019. 


Hon kom till Katthemmet via Djurens vänner i Värnamo då hon levt hemlös i just Värnamo. Hon fick ett hem i februari 2023 men kom tillbaka till oss i september samma år då hon inte gick ihop med hemmets andra katt. Flisan söker nu ett hem som ensamkatt.


Akutmatte berättar

Flisan, Alice Cooper, Gumsisnumsan, Sassy girl eller Fia-Lisa. Ett kärt barn har många namn, som man brukar säga. Här hemma kallas hon mest Sassy Girl, pga. hennes bestämda och förnäma personlighet.


Trots att hon är blyg och väldigt försiktig av sig, brukar hon ändå alltid veta när det är dags för frukost och middag. Då sitter hon upp i sin lilla box (som är hennes favorit gömställe) och tittar efter oss. Hon slutar sedan inte stirra på oss förens vi har fyllt på hennes matskål.
När det lagas mat eller fixas med annat, händer det ofta att hon ställer sig upp och kikar upp från sin lilla vrå, för att se vad som händer i köket. Vi misstänker att hon innerst inne skulle vilja vara med lite mer när det händer saker. Men att hon än så länge inte riktigt vågar. Så det finns definitivt potential till att hon kommer utvecklas vidare.

Flisan har haft ett hårt liv innan hon kom till oss och har inte haft mycket kontakt med människor. Hon verkar ty sig lättare till kvinnor än män då hon upplever de sistnämnda lite läskiga. 


Vi ser att hon kommer till ett hem där hon är ensam katt och inte behöver konkurrera med andra husdjur. En lugn matte med massa förståelse och tålamod är föredra.


Flisan adopterades 240214.

Flisan (4)_red1 Flisan (9)_red Flisan (5)_red Flisan_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen