Meny

Gina 2

Har åkt hem7 årHonkatt

OBS! Adopteras tillsammans med Grendalin.


GINA 2 är en gråsköldpadda och vit honkatt född ca 2013.

 

Hon kom till Katthemmet för omplacering från Hitta Katten i Enköping tillsammans med ett antal andra katter, bl a Grendalin. De två fick ett hem tillsammans i maj 2015 men i april 2018 kom de tillbaka då de blev stressade av familjens barn. Gina har haft lite problem med sina tänder och det får framtida ägare hålla koll på.

 

Akutmatte berättar

Gina kom till oss tillsammans med Grendalin. Gina är nyfiken, men lite blyg. Hon är den som håller oss sällskap när vi pysslar hemma. Hon tittar gärna på när vi planterar blommor eller vallar skidor. Gina är inte lika verbal som Grendalin, utan när hon vill något sätter hon sig framför oss och tittar bedjande. Oftast handlar det om lek, mat eller lådbyte.


Gina och Grendalin är två katter som uppskattar lugn och ro. De är sällskapliga och vistas gärna i samma rum som oss, samtidigt som de då och då vill sova ostört under vår säng. Initialt höll sig tjejerna på avstånd, men nu gör de oss sällskap i både soffan och sängen. Plötsliga höga ljud och hastiga rörelser är fortfarande läskigt, men i mindre utsträckning nu än när de kom till oss.

Katterna tyr sig till varandra och det är uppenbart att de trivs väldigt bra ihop. Om inte annat är det tydligt utifrån hur ofta det myser och putsar varandra. Lika mycket mys eftersöker de inte hos oss, men till skillnad från när de kom, får vi nu klappa och borsta dem om de ligger på en trygg plats. Grendalin verkar uppskatta klapparna i större utsträckning än Gina. Leker gör de gärna med varandra eller enskilt med oss. Favoritleksaken just nu är en hårsnodd på ett snöre. Laserpekaren eller en ficklampa funkar också utmärkt.


Gina åkte hem tillsammans med Grendalin 200423..

 


Gina (4)_red Gina (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen