Meny

Grendalin

Har åkt hem9 årHonkatt

OBS! Vill flytta tillsammans med Gina 2


GRENDALIN är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca 2011.

 

Hon kom till Katthemmet för omplacering från Hitta Katten i Enköping tillsammans med ett antal katter, bl a Gina 2. De två fick ett hem tillsammans i maj 2015 men i april 2018 kom de tillbaka då de blev stressade av familjens barn. Grendalin har haft lite problem med sina tänder och det får framtida ägare hålla koll på.

 

Akutmatte berättar

Grendalin kom till oss tillsammans med Gina. Grendalin är lite modigare än Gina och var den som först tog steget att sova i sängen, samt lägga sig bredvid oss i soffan. Henne lockar man lätt till lek, laserpekaren är ett säkert kort. Hon uttrycker sina önskemål genom att prata med oss, t.ex. när hon tycker att maten dröjer på morgonen.


Gina och Grendalin är två katter som uppskattar lugn och ro. De är sällskapliga och vistas gärna i samma rum som oss, samtidigt som de då och då vill sova ostört under vår säng. Initialt höll sig tjejerna på avstånd, men nu gör de oss sällskap i både soffan och sängen. Plötsliga höga ljud och hastiga rörelser är fortfarande läskigt, men i mindre utsträckning nu än när de kom till oss.

Katterna tyr sig till varandra och det är uppenbart att de trivs väldigt bra ihop. Om inte annat är det tydligt utifrån hur ofta det myser och putsar varandra. Lika mycket mys eftersöker de inte hos oss, men till skillnad från när de kom, får vi nu klappa och borsta dem om de ligger på en trygg plats. Grendalin verkar uppskatta klapparna i större utsträckning än Gina. Leker gör de gärna med varandra eller enskilt med oss. Favoritleksaken just nu är en hårsnodd på ett snöre. Laserpekaren eller en ficklampa funkar också utmärkt.


Grendalin åkte hem tillsammans med Gina 200423.

Grendalin_red Grendalin Grendalin (1)_red Gina och Grendaline (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen