Meny

Inessa

Har åkt hem2 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Ingel.


INESSA är en svart honkatt född ca mars 2022.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Ingel och Isola efter att de levt hemlösa i en kattkoloni i Skåne.


Akutmatte berättar

Ingel och Inessa är två kompisar som har gjort snabba framsteg sedan de fick komma från katthemmet till ett akuthem. Det finns fortfarande en del skyggis kvar i dem, men de har blivit glada och nyfikna katter som tycker om vara i närheten och att bli klappade! De gör nya framsteg hela tiden och i den här takten tror jag verkligen att de snart kan bli riktigt trygga och sociala. De är som mest sociala när det är dags för mat, då springer de glatt med mig till köket medan de stryker sig mot varandra och piper. Ingel kombinerar gärna matdags med lite gos med mig. De leker mycket själva och med varandra i full fart. Jag är inte lika rolig att leka med än så länge. När blir för mycket ljud och rörelse springer de och gömmer sig, men när det blir lugnt är de snabbt framme igen. 

Inessa är den mest nyfikna av de två. När de kom hit var det hon som kände sig hemma först och visade Ingel att det inte var någon fara att vara framme om dagarna. Hennes stora intressen är att leka, utforska och att titta ut genom fönster. När hon ligger och vilar får jag ibland komma fram och klia henne. Hon har gått från totalt skeptiskt till att börja spinna. Ibland kommer hon och lägger sig bredvid mig i sängen.


Inessa har en känslig mage och äter därför skonkost. Detta kommer hon behöva fortsätta med åtminstone ett tag i nya hemmet.


Hon söker barnfritt, lugnt hem där hon får fortsätta bo med sin vän Ingel.


Ingel & Inessa åkte hem 231106.

Inessa (7)_red Inessa (5)_red Inessa4_red Inessa5_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen