Meny

Jackpot

Har åkt hem8 årHankatt

JACKPOT är en brunmaskad Birma född i mars 2013. 


Han kom till Katthemmet för omplacering pga allergi. 


Akutmatte berättar

Jackpot är en väldigt framåt och nyfiken katt. Här är en katt som hälsar på både gäster och en själv i dörröppningen. Stryker sig mot benen och jamar högt och glatt. Han är, som sagt, väldigt nyfiken av sig och klättrar in i garderober och byrålådor, när de öppnas, för att undersöka.
Jackpot gillar att leka med fjädervippor bland annat och det får gärna låta om leksakerna. Då han har problem med njurarna så är han lite kinkig med maten så det kan vara bra att ha koll på att han får i sig tillräckligt. Han gillar att äta på växter så att ha kattgräs eller ampelliljor hemma är att rekommendera.


Han har visat sig vara lite lynnig och kan nafsa till ganska hårt så han skulle inte passa i en barnfamilj, han vill också vara ensamkatt. 


För drygt fyra år sedan opererade Jackpot in en slang som går mellan ena njuren till urinblåsan då han hade haft problem med stenar i njurarna. Efter mycket problem med den är den nu bortopererad. Jackpot mår bra just nu men man får ta uppföljande blodprover för njurarna regelbundet (ett par gånger/år). Tyvärr täcker hans försäkring inte detta så det gäller att man har en god ekonomi om man ska adoptera Jackpot.


Jackpot åkte hem 201204.

Jackpot (1)_red Jackpot (5)_red Jackpot (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen