Meny

Joger

Har åkt hem5 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Jorunn.


JOGER är en bruntigré/spotted hankatt född ca 2018.


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter, bland andra Jorunn och Grim, från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland.


Akutmatte berättar

Första veckorna hos oss såg man inte mycket av Joger, men sedan dess har han snabbt kommit ut sitt skal och visat sig vara en riktig kelgris. 

Han ignorerar kattleksaker, men tar du fram ett snöre och leker aktivt med honom så är han snabbt med på noterna. Han sitter gärna ett steg bakom och iakttar dig så fort du ska göra något. Oftast nyfiket, men ibland även med den dömande blicken som bara en katt kan ha. 

Han är en otroligt stilig herre med lodjursliknande små tofsar på öronen och den givna ledarkatten, men både kelar, leker och sover gärna med sin följeslagare Jorunn som han alltid beskyddar och tar hand om.

 

Joger har ännu inte accepterat att bli lyft eller buren, men klappar du Jorunn kommer han snabbt springande och vill också vara med och bli kelad. Uppenbart svartsjuk om man har Jorunn i knät, så övertygad om att han snart kommer att vara en riktig knäkatt. Medan Jorunn kan gärna hinta om att ”nu är det dags att gå till köket och ge mig mat”, ligger Joger gärna kvar och hellre vill hellre att man ska sitta kvar och klia honom. 


Han och Jorunn är goda vänner och går ofta i svanskrok tillsammans. Därför söker de nu ett lugnt hem där de får fortsätta bo tillsammans. 


Joger & Jorunn åkte hem 230414.

Joger (3)_red Joger (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen