Meny

Jorunn

Har åkt hem5 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Joger.


JORUNN är en svart honkatt född ca 2018.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter, bland andra Joger och Grim, från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland.


Akutmatte berättar

Jorunn är en försiktig liten dam som först smög längs med väggarna och med de största och vackraste ögonen var hon på pricken lik tecknade draken ”Toothless”. Hon kan fortfarande bli skrämd om man tränger henne i ett hörn eller vid snabba rörelser, men har blivit enormt kelig. Senaste veckorna har man fått börja lyfta och hålla henne och sitter man på golvet lägger hon sig nöjt i knät och snurrar runt, spinner och njuter till fullo av uppmärksamhet och kel.

 

Hon älskar att leka och kan sysselsätta sig själv med skruvar, papper eller det hon hittar i timmar. Hon älskar att tvätta både sig själv och Joger och går runt och ropar med ett lätt kurrande ljud på honom när hon undrar var han är. Och försöker alltid tränga ned sig och lägga sig brevid.

 

När hon är nöjd eller drömmer har hon världens sötaste snus ljud för sig. Tillsammans med Joger sätter hon sig ofta ett steg bakom dig och undrar och iakttar vad du gör. Är det silkespapper, snören eller annat roligt så är hon snabbt framme och ”hjälper till”.


Hon och Joger är goda vänner och går ofta i svanskrok tillsammans. Därför söker de nu ett lugnt hem där de får fortsätta bo tillsammans. 


Joger & Jorunn åkte hem 230414.

Jorunn1_red Jorunn2_red Jorunn_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen