Meny

Kellie

Bokningsbar6 årHonkatt

KELLIE är en svartsköldpaddstabby honkatt född ca 2013. 


Hon kom till Katthemmet med flera andra katter från ett vanvårdshem i Knivsta. 


Akutmatte berättar

Kellie kan till en början verkar väldigt tillbakadragen, men när man ger henne lite tid och kärlek så hon litar på dig och är då väldigt social. Hon är nyfiken och följer gärna efter dig om du lockar henne och hon stryker sig ofta mot våra ben. 

Men hon tycker inte om att bli klappad ännu, då händer fortfarande är lite läskiga enligt henne. Hon kan däremot acceptera att bli klappad medan hon får mat. Eftersom mat är något av det bästa Kellie vet så kan det effektivt användas för att vinna hennes tillit. Tycker hon att det är dags för mat så kommer hon till dig, blinkar och börjar spinna för att få din uppmärksamhet.


Utöver mat älskar hon att leka. I början ville hon helst leka själv med sina leksaksråttor, sedan tillät hon oss att leka med henne med snören. Nu sitter hon snällt vid soffan varje kväll och väntar på att få leka. När hon blir trött så sitter hon med oss lite längre bort i soffan där hon till slut somnar. På dagarna gillar hon att sitta lugnt och fint på fönsterbrädan och kolla på fåglar. Hon är en fin kisse som behöver lite tid för att känna sig trygg.


Vill du erbjuda Kellie ett lugnt hem utan småbarn? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Kellie (1)_red Kellie (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen