Meny

Koriander

Har åkt hem12 årHankatt

KORIANDER är en rödtigré hankatt född i juni 2011.

 

Han och hans fyra syskon, Kummin, Mejram, Mirin och Lime, hittades övergivna i en tvättstuga i Tyresö och kom med hjälp av Södermalmspolisen till ett av våra akuthem.

Syskonen är som de flesta kattungar fulla av bus och lek. Det är antingen på eller av som gäller. Efter någon timmes bus är det sovdags gärna tillsammans med syskonen eller med akuthemmets stora katter. Papperstussar, snoddar och inte minst papperspåsar är favoritleksaker, jaga varandra är också något som uppskattas högt. Krukväxterna ser inte heller ut som de gjorde innan busgänget dök upp. Alla fem är riktiga spinnmaskiner, ibland behöver man bara titta på dem så drar spinnandet igång.

 

Ni har kunnat följa kullens utveckling på Katthemmets blogg.

Koriander är kullens uppkäftiga lillebror som ofta försöker få igång en liten fight med husets egna katter, vilket inte alltid uppskattas. Han är också mycket duktig på att klättra i blommor och rusa runt med skor. Hjälper gärna till med att läsa tidningen.

Vill du ge Koriander ett permanent hem, gärna tillsammans med ett av sina syskon? Hör av dig till akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!

 

Koriander åkte hem 3 oktober 2011.

Koriander (4) Koriander Koriander (6) Koriander (7)

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen