Meny

Kummin

Har åkt hem12 årHankatt

KUMMIN är en rödtigré och vit hankatt född i juni 2011.

 

Han och hans fyra syskon, Koriander, Mejram, Mirin och Lime, hittades övergivna i en tvättstuga i Tyresö och kom med hjälp av Södermalmspolisen till ett av våra akuthem.

Syskonen är som de flesta kattungar fulla av bus och lek. Det är antingen på eller av som gäller. Efter någon timmes bus är det sovdags gärna tillsammans med syskonen eller med akuthemmets stora katter. Papperstussar, snoddar och inte minst papperspåsar är favoritleksaker, jaga varandra är också något som uppskattas högt. Krukväxterna ser inte heller ut som de gjorde innan busgänget dök upp. Alla fem är riktiga spinnmaskiner, ibland behöver man bara titta på dem så drar spinnandet igång.

 

Ni har kunnat följa kullens utveckling på Katthemmets blogg.

Kummin har utvecklat en förtjusning för knappar av alla sorter. Har jobbat hårt med att försöka få loss en knapp i en soffa, utan att lyckas. Han tillhör den större delen av kullen men är en liten fegis, när något nytt introduceras skickar han gärna fram någon annan som får undersöka först. Han blev livrädd för golvmoppen och försökte så småningom slå ihjäl den. Han har tillsammans med Mejram tagit på sig ansvaret för att väcka akutmatte tidigt på morgnarna,

Kummin och Lime åkte hem den 24 sept 2011

Kummin Kummin (2) Kummin (2)_redigerad-1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen