Meny

Lawrence

Har åkt hem11 årHankatt

LAWRENCE är en svart/vit hankatt född ca 2012. 


Han kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös i Gustavsberg. 


Akutmatte berättar 

Lawrence var mycket skygg när han kom till hem till oss. Han gömde sig mest under sängen och fräste. Sakta men säkert har han börjat slappna av när han upptäckt att vi vill honom väl. Idag tycker han att det är mysigt att bli kliad bakom örat. Då spinner han högt! Han har blivit nyfiken på oss, vågar komma fram och stryka sig mot mina ben. Numera är hans favoritsovplats på vår säng, i stället för under den. Han är en snygg, ståtlig och lugn kille som tar sig gärna en runda i lägenheten pratandes kurrande kattspråk. På kvällen brukar han inte tacka nej till en aktivare lekstund.


Trots sina stora framsteg är Lawrence fortfarande mycket osäker. Därför behöver han en kattvan människa som kan fortsätta med socialiseringen. Dessutom vill han bo med en trygg och snäll kattkompis, i ett hem utan småbarn.


Lawrence sköldkörtelvärde ligger precis på gränsen innan det blir för högt. Det har varit samma värde de gånger vi testat honom under hans knappa år hos oss. Veterinären rekommenderar att man följer upp det igenom om ett till två år. 


Lawrence åkte hem 221110.

Lawrence1-red Lawrence3_red Lawrence2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen