Meny

Lelouch

Har åkt hem6 årHankatt

LELOUCH är en grå/vit hankatt född ca 2017.


Han kom till Katthemmet tillsammans med många andra katter, bland andra Tianzi och Jeremiah, från ett dödsbo i Sala. 


Akutmatte berättar

Är du sugen på en matglad kille som också är ett utmärkt sovsällskap så är Lelouch, aka Lelle, rätt katt för dig! 

När Lelle kom till oss för några månader sen så var han så rädd att han inte vågade lämna sitt krypin under vår soffa. Efter någon vecka började vi förstå att vi hade med en kurragömma-mästare att göra, och några gånger kunde han försvinna in i ett hörn eller bakom något så pass framgångsrikt att vi inte kunde hitta honom. Detta löste vi snabbt med att ta fram lite godis dock, då dök han alltid upp till slut! 


Efter att Lelle fått komma ur sitt skal och släppa ner sin gard lite så har han visat upp en underbar personlighet! Han älskar att sova med sina människor i sängen och kan rentav vägra att flytta på sig när man vill ha mer täcke eller vända sig om, och när det är dags för middag sitter han alltid artigt och väntar med stora ögon vid matskålen. 

Händer och plötsliga rörelser kan fortfarande vara lite läskiga, men när han ligger bredvid en eller äter så går det väldigt bra att klappa och han älskar att bli kliad bakom öronen. Han älskar också att leka och kan springa omkring själv med sina leksaker eller med oss, att jaga godis eller busa med fjädervippor är favoriterna! 


Han har fortfarande en bit kvar innan han är helt trygg, och vi tror att ett hem utan barn/eller med äldre barn passar Lelle bäst. Han vill också vara ensamkatt.


Det har blivit några vändor till ortoped så vi märkt att han ibland sitter lite märkligt. Det visade sig att hans höfter varit med om något slags trauma. Vi har utvärderat detta ordentligt och Lelouch har inte ont i nuläget. Ev att han kommer behöva stå på smärtstillande när han är en gammal katt.


Lelouch har åkt till sitt nya hem 231203

Lelouch (4)_red Lelouch3_red Lelouch4_red Lelouch (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen