Meny

Lime

Har åkt hem12 årHonkatt

LIME är en honkatt i gråtigré och vitt född i juni 2011.

 

Hon och hennes fyra syskon, Koriander, Kummin, Mejram och Mirin hittades övergivna i en tvättstuga i Tyresö och kom med hjälp av Södermalmspolisen till ett av våra akuthem.

Syskonen är som de flesta kattungar fulla av bus och lek. Det är antingen på eller av som gäller. Efter någon timmes bus är det sovdags gärna tillsammans med syskonen eller med akuthemmets stora katter. Papperstussar, snoddar och inte minst papperspåsar är favoritleksaker, jaga varandra är också något som uppskattas högt. Krukväxterna ser inte heller ut som de gjorde innan busgänget dök upp. Alla fem är riktiga spinnmaskiner, ibland behöver man bara titta på dem så drar spinnandet igång.

 

Ni har kunnat följa kullens utveckling på Katthemmets blogg .

Lime är kullens ”storasyster”. Hon har hela tiden varit störst och är en mycket charmig tjej som gärna vill bestämma över de andra, lyckas som regel också. Men som de flesta storasyskon tröttnar hon ibland på de små och hittar ett eget utrymme. Snoddar är hennes stora favorit liksom ”bollbanan”, hon kan sitta i en halvtimme och putta iväg bollen. En halvtimme är lång tid för en kattunge.

Lime och Kummin åkte hem den 24 sept 2011

Lime (5) Lime (8) Lime Lime (4)

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen