Meny

MacAllister

Har åkt hem5 årHankatt

MACALLISTER är en creme hankatt född ca 2014.


Han kom till Katthemmet för omplacering tillsammans flera andra katter från ett vanvårdshem i Sala tack vare samarbete med myndigheterna i Västmanland.


Hans fd akutmatte skriver:

När MacAllister, eller Mackan som han snabbt kom att kallas, kom till oss valde han att spendera den första tiden under sängen eller soffan. Vi tänkte att vi hade en liten spökkatt hemma, som vi bara visste om att vi hade för på morgonen var maten i skålen slut och det fanns oundvikliga spår i lådan. Men efter ett tag tog nyfikenheten överhanden och han vågade sig fram även när vi var hemma. 

Vi märkte snabbt att Mackan hade ett stort leksug. Vi lekte så ofta vi fick och kunde, och det var så vi lärde känna Mackan, genom lek. Favoritleken är att jaga valfritt objekt som är fäst vid ett snöre, eller att jaga en boll.  Förutom jaktinstinkt kan även matlusten bli större än osäkerheten för Mackan och det är just vid matning som vi har kunnat komma honom som allra närmast. En tredje sak som får fram Mackan är att få titta in i garderober/förråd som man egentligen inte får vara i. Så vill man locka fram katten och maten inte lockar, så funkar det bra med att bara gå och öppna en dörr som vanligen annars är stängd.
 
Den sista tiden var han så pass modig och social att han kom och hängde med oss i samma rum om kvällarna bara av den anledningen att få vara nära. Vid läggdags kunde Mackan också på bra dagar komma och hälsa på i sängen så länge man inte rörde sig för mycket och hålla sällskap några minuter. Vissa nätter sov han bredvid hela natten.


Vill du erbjuda MacAllister ett lugnt hem där han får fortsätta sin utveckling till en trygg katt? Kom och besök oss.
MacAllister (10)_red MacAllister (9)_red MacAllister (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen