Meny

Magdalena

Bokningsbar3 årHonkatt

OBS! Magdalena flyttar tillsammans med Santina


MAGDALENA är en svart/vit honkatt född ca 2020. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Carl 2, Jimmy och Uffe 2 via Djurens vänner i Värnamo. Till dem kom de efter att de levt hemlös i en koloni i Maramö. 


Akuthusse berättar

Magdalena är en helt underbar katt att vara kring. Varje dag varierar hennes beteenden mellan skygghet och gos. Trots att hon varit hos mig i min 35kvm stora lägenhet i över ett år springer hon iväg med svansen mellan benen så fort jag är i rörelse. Men med hjälp av godis (frystorkat, mums), har hon blivit alltmer trygg i min närhet och sedan någon månad tillbaka har hon börjat ta igen åratal av uteblivet kelande.
 
De första månaderna spenderade hon under soffan, sittandes med huvudet uppe i något hålrum som fanns i soffan. Oerhört märkligt såg det ut. Men där satt hon, och ju längre tiden gick tog nyfikenheten över. Hon har en enorm nyfikenhet, så fort det dyker upp något nytt i lägenheten är hon där och nosar inom en minut. Till en början vann skyggheten, men med tiden har Magdalenas riktiga jag kommit fram mer och mer. Dock måste man vara tålmodig, det är fortfarande en skygg katt, och än så länge är det bara akuthusse hon litat på. Däremot kan jag lova att man inte kommer ha tråkigt på vägen.


Vill du erbjuda Magdalena och Santina ett tryggt hem utan barn? Maila oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet

Hur bokar jag en katt?
Magdalena_red Magdalena (1)_red MagdalenaochSantina_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen