Meny

Mejram

Har åkt hem12 årHonkatt

MEJRAM är en honkatt i svartsköldpadd och vitt född i juni 2011. 

 

Hon och hennes fyra syskon, Koriander, Kummin, Mirin och Lime, hittades övergivna i en tvättstuga i Tyresö och kom med hjälp av Södermalmspolisen till ett av våra akuthem.

Syskonen är som de flesta kattungar fulla av bus och lek. Det är antingen på eller av som gäller. Efter någon timmes bus är det sovdags gärna tillsammans med syskonen eller med akuthemmets stora katter. Papperstussar, snoddar och inte minst papperspåsar är favoritleksaker, jaga varandra är också något som uppskattas högt. Krukväxterna ser inte heller ut som de gjorde innan busgänget dök upp. Alla fem är riktiga spinnmaskiner, ibland behöver man bara titta på dem så drar spinnandet igång.

 

Ni har kunnat följa kullens utveckling på Katthemmets blogg 


Mejram är numera en mycket bestämd ung dam som försvarar sitt godis, en halv räka, med djupa morranden och försök till storsvans. Äter mycket i ett försök att komma ikapp syskonen. Hon drar igång brottningsmatcher med alla syskon och husets katter. Papperstussarna är också värda att slåss för Mejram gillar också att ligga och mysa ihop med Kummin. Hon har tillsammans med Kummin tagit på sig att väcka akutmatte tidigt!

Vill du ge Mejram ett permanent hem, gärna tillsammans med ett av sina syskon? Hör av dig till akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!


Mejram åkte hem 2011-09-26

Mejram (10) Mejram (8) Mejram (3) Mejram (4)

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen