Meny

Mirin

Har åkt hem12 årHonkatt

MIRIN är en mörk sköldpaddsfärgad honkatt  född i juni 2011.

 

Hon och hennes fyra syskon, Koriander, Kummin, Mejram och Lime, hittades övergivna i en tvättstuga i Tyresö och kom med hjälp av Södermalmspolisen till ett av våra akuthem.

Syskonen är som de flesta kattungar fulla av bus och lek. Det är antingen på eller av som gäller. Efter någon timmes bus är det sovdags gärna tillsammans med syskonen eller med akuthemmets stora katter. Papperstussar, snoddar och inte minst papperspåsar är favoritleksaker, jaga varandra är också något som uppskattas högt. Krukväxterna ser inte heller ut som de gjorde innan busgänget dök upp. Alla fem är riktiga spinnmaskiner, ibland behöver man bara titta på dem så drar spinnandet igång.

 

Ni har kunnat följa kullens utveckling på Katthemmets blogg.

Mirin är kullens filosof som ofta sitter i fönstret och tittar på fåglarna som flyger förbi eller på löv som virvlar runt. Hon är nog den smartaste i kullen, var den som först listade ut hur man skulle rymma från rummet de var hänvisade till i början. Mirin har också visat de övriga hur man får upp garderobsdörrar för att kunna krypa in där. Tillhör också storbrottarna.

Vill du ge Mirin ett permanent hem, gärna tillsammans med ett av sina syskon? Hör av dig till akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!

 

Mirin åkte hem 15 oktober 2011.

Mirin067_redigerad-1 Mirin (2) Mirin Mirin066_redigerad-1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen