Meny

Nike 4

Har åkt hem15 årHonkatt

OBS! Denna katt placeras som "pensionär".


NIKE 4 är en svartsköldpaddstigré och vit honkatt född i maj 2009. I


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hennes första matte gått bort.


Akutmatte berättar

Nike är en snäll, gosig och pratglad dam som vet vad hon vill, och gärna talar om det för oss. Hon är oftast lugn och man märker att hon är väluppfostrad. Hon visar allt mer personlighet och hennes lekfulla sida har visat sig mer på sistone. Hon hoppar gärna upp och gosar med oss i soffan eller sover med oss i sängen. På dagtid älskar hon att vara på balkongen och antingen vila eller spana på grannarna.


När hon kom till oss noterade vi att hon behövde få åka en tur till tandveterinären. Väl där visade det sig att Nike har TR. Munnen är klar för nu men risk finns att fler tänder behöver dras senare i livet. Efter det upptäcktes det även att Nike har kronisk bukspottkörtelinflammation. Detta i kombination med hennes ålder har lett till att vi valt att pensionera henne istället för att adoptera ut henne. 


Om man tar hand om en pensionär från Katthemmet innebär det att man har katten som sin egen, och att den får bo där resten av sitt liv, Katthemmet är dock kattens officiella ägare. 

Hemmet står för mat och sand men Katthemmet står för försäkring och eventuella medicin och veterinärkostnader. Katthemmet finns hela tiden i bakgrunden och ger råd och stöd vid behov.


Nike flyttade till sitt nya hem 2023-11-18.

Nike (15)_red Nike (8)_red Nike (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen