Meny

Niklaus

Bokningsbar10 årHankatt

OBS! Denna katt omplaceras som pensionär.


NIKLAUS är en semilånghårig, gråtigré och vit hankatt född ca 2013. 


Han kom till Katthemmet via Länsstyrelsen efter att ha levt hemlös i Tullinge. 


Niklaus är en äldre katt med kronisk njursvikt. Därför omplacerar vi honom inte genom vanlig adoption, utan som pensionär. 

Om man tar hand om en pensionär från Katthemmet innebär det att man har katten som sin egen, och att den får bo där resten av sitt liv. Hemmet står för mat och sand men Katthemmet står för försäkring, medicin och veterinärkostnader. Katthemmet finns hela tiden i bakgrunden och ger råd och stöd vid behov.


Akutmatte berättar

Niklaus är en go kille som är lite försiktig. Han vill komma till en familj med stora barn eller helst kanske bara vuxna. Han är en spinnmaskin som alltid håller mig sällskap när jag tittar på TV. Niklaus ligger gärna mot mig men bredvid, ofta nära men inte i mitt knä.
Efter en tid hos oss har han blivit den bästa jägaren av fjädervippan som vi haft och fjädervippan är favoritleksaken här hemma. Han tyckte det är mysigt att bli borstad och njuter av gos. 


Vill du erbjuda Niklaus ett för-alltid-hem där han får vara ensamkatt? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet. 

Hur bokar jag en katt?
Niklaus1_red Niklaus4_red Niklaus5_red Niklaus2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen