Meny

Pennilyn

Ej bokningsbar9 årHonkatt

PENNILYN är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca 2015. 


Kom till Katthemmet tillsammans med sina fyra ungar Cordelia, Canyon, Carter och Chantelle efter att ha levt hemlös i Billesholm.


Akutmatte berättar

Den som får adoptera Pennilyn är lyckligt lottad! Hon är en superfin och knasig tjej som till en början är väldigt avvaktande och försiktig. Men med tiden så kommer hon visa sig mer och våga ta mer plats. Hon älskar mat så det är vägen till hennes hjärta! Hon är även väldigt lekfull och vi har lekt många gånger tillsammans.


Till en början, när Penny kom hit, så gömde hon sig bakom soffan och sängen hela tiden. Idag, några månader senare, vågar hon vara med mig i vardagsrummet och äta och springa runt, sova med ryggen mot mig och har även börjat hoppa upp i soffan med mig (med mat eller lek som lockbete). I början låg hon bara på golvnivå men har sakta men säkert vågat sig upp på höjder. Jag har även klappat henne försiktigt några få gånger. Jag känner mig säker på att Pennilyn kommer utvecklas och blomma ut ännu mer, bara hon får tiden för det!


Hon söker ett kattvant hem som förstår sig på skyggisar eller som är öppna för att lära sig. Det kommer ta tid för Pennilyn att bli helt trygg och social men i rätt hem kommer hon absolut att bli det. 


Pennilyn har tandlossning. Tänderna är åtgärdade men risk finns att fler tänder måste dras senare i livet. Man får be en kunnig veterinär kika i munnen när man ändå är inne och vaccinerar henne. 


Pennilyn har flyttat till ett annat akuthem och är därför inte bokningsbara just nu. 

Pennilyn2_red Pennilyn1_red Pennilyn3_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen