Meny

Pentti

Bokningsbar5 årHankatt

PENTTI är en bruntabby hankatt född ca 2015.


Han kom till Katthemmet efter att ha levt hemlös på Saltarö.


Det fick bli några vändor till veterinär då det visade sig att Pentti hade skadat sin vänstra höft under sin tid som hemlös. En lyckad operation har hjälp honom men Pentti kommer behöva göra rehabiliteringsövningar för att se till att musklerna i och runt höften fortsätter byggas. Han äter specialfoder och kosttillskott för att hjälpa höften må bra.


Akutmatte berättar

Pentti är en mycket kärleksfull och social katt som tycker om människor och vill vara med där det händer. Han brukar inte ligga i knät, men han gillar klappar, sover med mig varje natt, och han kommer springande för att säga hej när någon hälsar på här hemma. 

Han älskar mat och är lätt att träna om det är godis inblandat. Detta är viktigt då han har opererat höften och behöver hjälp att hålla sig aktiv i rehabiliteringssyfte. Den som vill bo med Pentti måste därför vara beredd att hjälpa honom med att röra på sig genom lek, bus och annan aktivitet för att bibehålla den positiva effekt av rehabilitering som vi har gjort sedan operationen.

 

Pentti kommunicerar mycket med tänderna och kan bitas när han är lekfull, uttråkad eller bara vill säga till. Under tiden han har bott hos mig har han lärt sig att inte bitas så hårt, men han passar inte med barn.


Vill du erbjuda Pentti ett kärleksfullt och kattvant hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Pentti (7)_red Pentti (9)_red Pentti (8)_red Pentti (15)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen