Meny

Petronella 2

Har åkt hem8 årHonkatt

PETRONELLA 2 är en svart/vit honkatt född ca 2014.


Hon kom till Katthemmet från ett vanvårdshem i Nyköping tillsammans med bland andra Skorpan 3 och Majken 2. Hon fick ett hem tillsammans med Majken i februari 2019 men kom tillbaka till oss i mars 2021, hon blev svartsjuk när Majken fick uppmärksamhet och visade det genom att kissa på fel ställen. Hon fick åter ett hem i juni 2021 men kom tillbaka till oss i augusti samma år då hon inte skötte lådan. I de två olika akuthemmen hon bott sköter hon lådan utan problem.


Akutmatte skriver:

Petronella är världens gosigaste katt. Om hon fick välja skulle hon helst ligga och sova på sin husses eller mattes bröst hela tiden. Hon är lite försiktig med nya människor men om man går fram och klappar henne förstår hon att man är snäll och då blir hon helt till sig av gos. Hon vill inte bo med småbarn.


Hon är väldigt lugn och gör helst inte mycket mer än att kela och sova, med undantag för små ryck av bus då och då. Det är ingen rastlös liten tjej för helst spenderar hon sin tid på dig i soffan, till och med på främlingar. Den som adopterar Petronella kommer helt enkelt få världens mysigaste goskatt. Hon söker ett hem utan andra katter.


Petronella har lindrig tandlossning. Tänderna är klara för nu men man får be veterinären kika på dem vid de årliga vaccinationerna. Ev. kommer hon behöva dra fler tänder senare i livet.


Petronella 2 adopterades av sitt akuthem 211122.

Petronella (9)_red Petronella (11)_red Petronella (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen