Meny

Pip-Lisa

Bokningsbar5 årHonkatt

PIP-LISA är en vit Siameshona född i augusti 2018. 


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hon inte trivdes i hemmet efter att de fått barn.


Fd matte berättar

Lisa föddes i en kull med fyra bröder och var redan från start aning blyg och tillbakadragen. När Lisa var fem månader fick hennes mamma en ny kull vilket gjorde att hon blev bortstött av mamman. Lisa kom då till oss där det bodde en kattkompis som hon trivdes med.

Vår familj utökades med barn vilket Lisa inte uppskattade. Lisa är tillbakadragen och lättstressad samt är rädd för plötsliga ljud och rörelser och kunde inte bo kvar då hon blev mer och mer skygg och stressad.

Innerst inne är Lisa en fin tjej som älskar att mysa, kela och leka. Hon letar nu efter sitt för-alltid-hem där hon får bo hos en lugn familj utan småbarn. Ett hem med någon som har tålamod att låta henne ta sin tid.


Nuvarande akutmatte berättar

De första två veckorna såg vi inte skymten av Lisa, märkte bara att maten var uppäten och att hon gått på lådan när vi kom upp på morgonen.
Nu går hon gärna runt i kök/vardagsrummet när vi är där och flera gånger har hon haft svansen upp i luften. Kan hoppa upp på soffan medans man sitter där, men håller lite avstånd. Vi har inte fått klappa henne än så hon kommer nog behöva tid för att känna sig helt trygg.  


Lisa har TR. Tänderna är klara för nu men man får be veterinären kika på dem vid de årliga vaccinationerna. Risk finns att hon behöver dra fler tänder senare i livet. 


Vill du erbjuda Pip-Lisa ett lugnt för-alltid-hem utan barn och som ensamkatt?  Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet. 

Hur bokar jag en katt?
Pip-Lisa5_red Pip-Lisa1_red Pip-Lisa2_red Pip-Lisa4_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen