Meny

Pomodoro

Bokad1 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Tortellini.


POMODORO är en rödtigré och vit hankatt född ca 2020. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Tortellini via Djurens vänner i Värnamo. Till dem kom de efter att ha levt på en gård i Skillingaryd hos en äldre herre. När han sålde gården var det ingen som ville ha katterna.


Akuthusse och matte berättar

Pomodoro är ett riktigt litet energiknippe som älskar att leka. Låtsas gärna bli skrämd och drar iväg som en missil genom huset i förhoppning om att du ska kasta lite boll eller vifta med en pinne en stund. Men vankas det klapp ändrar han snabbt sinnelag från lekfullhet till kelfullhet.  


Pomodoro kom till oss tillsammans med den lite äldre och timidare gentlemannen Tortellini. De trivs fint tillsammans och sover gärna ihopsnurrade i en fåtölj om dagarna. Av dem båda är Pomodoro den livligare och framfusigare och stjäl gärna showen om han kan.   

Börjar man kela med Tortellini kommer Pomodoro som ett skott och tigger gos han med, och äter han tillräckligt snabbt händer det att han försöker sno lite mat från Tortellini i bara farten.  

Uppmärksamhet är alltid välkommen nu för tiden, men i början var han oerhört skeptisk till oss, tills Tortellini visade vägen. Viss tillvänjning kommer säkert behövas i det nya hemmet, men båda dessa herrar har all potential att bli supermysiga familjemedlemmar. 


Vill de erbjuda killarna ett för-alltid-hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Pomodoro2_red Pomodoro1_red Tortellini o Pomodoro1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen