Meny

Ranzar

Har åkt hem9 årHankatt

RANZAR är en svart/vit hankatt född ca 2014. 


Han kom till Katthemmet för omplacering från ett vanvårdshem utanför Västerås tillsammans med flera andra katter, bland andra Paz, Toro och Peli. Han fick ett hem i februari 2021 men kom tillbaka till oss något år senare då upplevdes för skygg av hemmet.


Akutmatte berättar

Ranzar är en reserverad medelålderskatt som gärna vill ha koll på allt jag gör. Han är med i soffan och jag får klappa han på ryggen medans han får mat, men sen är det bra tycker Ranzar, än så länge. 
Han älskar ost men tragiskt nog är hans mage för känslig. Han måste äta skonkost. Men han mår som en prins på den maten så en liten ostbit ibland slinker ner när vi fikar. Ranzar har ett jamande och det upprepas högljutt när han är hungrig, är han annars knäpptyst. Han älskar att klösa på en väl tilltagen wellpapp klösbräda. Några nätter har jag vaknat av att han sover mellan benen på mig men han skulle blåneka om jag påstod det. Han är väntandes vid ytterdörren när jag kommer hem. Inte för att försöka ta sig ut, utan han vänder helt om och går bort och väntar vid matskålen.


Ranzar söker ett tryggt hem som förstår sig på en skyggis. Han behöver tid och tålamod, i rätt hem kommer han bli en go kille.


Ranzar åkte till hem nummer 2 230309.

Ranzar (6)_red Ranzar1_red Ranzar6_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen