Meny

Rukia

Har åkt hem6 årHonkatt

RUKIA är en gråtabby honkatt född ca 2014. 

Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina tre ungar Youruichi, Gin och Zakari via Musses vänner i Uppsala dit hon kom efter att hon bosatt sig under en sommarstuga i Enköping och fött sina ungar där. Hon fick ett hem i september 2017 men kom tillbaka till oss i augusti 2018 då hon inte gick ihop med en av familjens katter.

När Rukia först kom till Katthemmet var hon avvaktande och höll oss på avstånd med fräs. Hon tyckte säkert att hon behöver skydda sina ungar från oss människor. Efter en tid hos oss var hon fortsatt osäker på om hon kunde lita på oss. Men hon upptäckte att vi kommer med god mat och att leka med oss, det är jättekul. 

Akuthusse berättar
Rukia är en nätt liten katt som är väldigt nyfiken och sällskaplig. Hon är gärna med i samma rum som oss och håller koll eller sover vid sidan om, samt älskar att undersöka garderober och jaga bollar. Hon tycker inte om att man går fram till henne för fort men hon är otroligt snäll och något klumpig, samt har världens sötaste jamande när hon vill ha mjukmat.
Hon bodde till en början med en aktiv valp som hon tyckte var störig så hon protestkissade på vissa textilier då. Hon hittar gärna ett hem där hon kan få mycket uppmärksamhet utan mindre barn eller andra ivriga djur. Och där det inte sker mycket förändringar för det är något Rukia inte gillar.

Rukia åkte till hem nr 2 190911.Rukia (3)_red Rukia3 Rukia1 Rukia2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen