Meny

Santina

Bokningsbar8 årHonkatt

OBS! Flyttar tillsammans med Magdalena.


SANTINA är en svart och vit honkatt född ca 2016.


Santina kom till Katthemmet efter att hon levt hemlös på Stallarholmen.


Akuthusse berättar

Santina är en katt under utveckling. Hon är fortfarande efter ett helt år i sin lilla lägenhet med akuthusse väldigt territoriell och skygg. Hon ligger helst för sig själv en bra bit från mig, men håller mig gärna under uppsikt. Hennes enda kommunikation är fräsandet, och det är ständigt och konsekvent. Så fort jag kommer inom några meters radie fräser hon, men det märks mer och mer att det är ett instinktivt fräs. Hon vill inte fräsa egentligen, men reflexen sitter djupt rotad i henne.
 
Om man däremot närmar sig långsamt med handen och ignorerar fräsandet, kommer hon nosa på den. Sedan funderar hon ett tag och efter ytterligare några sekunder springer hon iväg till ”säkerhet”. Det är vår lilla rutin. Om man försöker röra vid henne skakar hon till i hela kroppen, fräser och springer iväg. Det är alltså en oerhört skygg katt vi har att göra med och det är en utmaning man måste vara villig att ta sig an. Jag har även haft svårt att hitta saker som skulle kunna lugna ned henne. Hon vill inte äta i min närhet, och därför fungerar inte några godismutor. Man får helt enkelt se Santina som ett projekt och en utmaning, men det kommer vara helt underbart när man till slut får komma nära henne.


Vill du erbjuda Santina och Magdalena ett tryggt hem? Maila oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet 

Hur bokar jag en katt?
Bild kommer snart.jpg

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen