Meny

Santina

Bokningsbar7 årHonkatt

OBS! Flyttar tillsammans med Magdalena.


SANTINA är en svart/vit honkatt född ca 2016. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Sammy, Sonny, Samira och Satu efter att ha levt hemlös på Stallarholmen.


Akuthusse berättar

Santina är en katt under utveckling. Hon är fortfarande efter ett helt år i sin lilla lägenhet med akuthusse väldigt territoriell och skygg. Hon ligger helst för sig själv en bra bit från mig, men håller mig gärna under uppsikt. Hennes enda kommunikation är fräsandet, och det är ständigt och konsekvent. Så fort jag kommer inom några meters radie fräser hon, men det märks mer och mer att det är ett instinktivt fräs. Hon vill inte fräsa egentligen, men reflexen sitter djupt rotad i henne.
 
Om man däremot närmar sig långsamt med handen och ignorerar fräsandet, kommer hon nosa på den. Sedan funderar hon ett tag och efter ytterligare några sekunder springer hon iväg till ”säkerhet”. Det är vår lilla rutin. Om man försöker röra vid henne skakar hon till i hela kroppen, fräser och springer iväg. Det är alltså en oerhört skygg katt vi har att göra med och det är en utmaning man måste vara villig att ta sig an. Jag har även haft svårt att hitta saker som skulle kunna lugna ned henne. Hon vill inte äta i min närhet, och därför fungerar inte några godismutor. Man får helt enkelt se Santina som ett projekt och en utmaning, men det kommer vara helt underbart när man till slut får komma nära henne.


Vill du erbjuda Santina och Magdalena ett tryggt hem utan barn? Maila oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet

Hur bokar jag en katt?
Santina (4)_red Santina_red MagdalenaochSantina_red Santina1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen