Meny

Sezzanna

Bokningsbar12 årHonkatt

SEZZANNA är en svart/vit semilånghårig honkatt född 2007.


Hon och syskonen Aventino, Lanzerac, Musella och Zäta hade dumpats i en transportbur våren 2008. Enligt medföljande lapp är de födda den 19 december 2007. Sezzanna fick snabbt ett hem dit hon åkte 2008-05-10, men returnerades i början av april 2009 då hon bajsade på olämpliga ställen. Hon fick åter ett hem i april 2010 men kom tillbaka till oss igen i augusti 2019 då hennes matte inte längre hade möjlighet att ta hand om henne.


Akutmatte berättar
Sezzanna är en mycket pratglad, busig och mysig katt. Även om hon fortfarande är lite försiktig av sig så kan hon inte få nog av gos, speciellt på morgonen efter frukost då hon står och trampar på en med alla tassar och spinner högt. 

Trots att hon snart är 12 år så älskar hon att busa, hon tycker bäst om att springa och hoppa efter ett snöre med en prasselboll på slutet. Allt som prasslar är jätteroligt. 


Sezzanna är lite avvaktande med folk hon inte känner och gömmer sig helst under sängen vid besök, men kommer snabbt ut igen så fort kusten är klar. Med dom hon känner är hon sällskaplig och ska alltid ligga bredvid i soffan och sova hos en under nätterna. När man kommer hem möts man oftast av henne vid dörren och mycket prat. Med tid och tålamod kommer uppenbarligen Sezzanna mer och mer ut ur sitt lite skyggare skal och visar sitt riktiga jag.


Sezzanna vill vara ensamkatt.


Vill du erbjuda Sezzanna ett permanent hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Sezzanna1 Sezzanna2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen