Meny

Tianzi

Bokningsbar5 årHonkatt

TIANZI är en grå honkatt född ca 2018. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Arthur, Dorothea, Nonette och Kaguya från ett dödsbo i Sala.


Akutmatte skriver: När Tianzi först kom till mig låg hon och tryckte under sängen, smög bara ut på natten och var livrädd för minsta rörelse. Man fick absolut inte titta på henne, då smet hon tillbaka till sitt gömställe som en oljad blixt. Efter ett tag vågade hon sig ut lite mer, och nästan bokstavligen dag för dag kunde man bocka av nya små framsteg. Numera går det bra att både klappa henne och klia under hakan, även om det än så länge måste ske på hennes eget initiativ och i lagom dos. Skulle dock inte förvåna om hon framöver visar sig bli en riktig kelgris, för när hon väl börjar spinna går hon verkligen in för det. Hon sover oftast i sängen på nätterna, och går ganska sällan tillbaka till sitt gamla gömställe.
   För övrigt tycker hon om att leka med bollar och fjäderleksaker, springa efter matkulor man kastar, och studera raspande ljud i olika former. Hon gillar även att titta på möss- och fågelfilmer, ett tag var hon så intresserad att jag nästan fick införa skärmbegränsning. Tianzi är överhuvudtaget en rolig och nyfiken katt som är lätt att ha att göra med. Hon vill gärna vara med och se vad man gör där hemma, det mesta verkar vara av intresse, så nu när skyggheten släppt mer och mer känns hon som en väldigt social katt.


Hon söker ett stabilt hem utan barn och där hon eventuellt skulle få sällskap av en snäll och kattsocial kattkompis, men det är ej ett krav.


Vill du erbjuda Tianzi ett tryggt hem? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Tianzi5_red Tianzi2_red Tianzi4_red Tianzi6_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen