Meny

Tonken

Bokningsbar6 årHankatt

TONKEN är en grå hankatt född i april 2018. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med mamma Titti och syskonen Temmy och Tiva från ett vanvårdshem i Nykvarn. Tonken fick ett nytt hem augusti 2018 men kom tillbaka då de gick i tankarna att skaffa barn, och Tonken skulle inte passa i en barnfamilj.


Akutmatte berättar:

Tonken är en rolig och nyfiken katt som har en liten skygg sida. Den sidan har sakta försvunnit under de månader han varit här. Nu är han ett pratglad kisse som gärna kommer fram och vill bli klappad.
När Tonken kom hem till mig så började han med att kolla runt i lägenheten innan han gick in under soffan. På nätterna kunde man höra hur han sprang runt i lägenheten och lekte med sina favorit bollar och möss. Tonkens matglada och nyfikna sida vann väldigt fort över den skygga. I början satt jag med han när det var mat dax och fick klappa honom lite försiktigt. Nu kommer han själv fram och berättar att det är dax för lite gos.
Nu när Tonken landat här ordentligt så är han en mysig och kontaktsökande kisse. Besökare är lite läskiga men han kommer fram o kollar läget. Tonken sover gärna med en i sängen hela natten och är generellt mycket lugnare än i början. Bus och lek finns det dock gott om fortfarande. Han verkar trivs bra själv men tror att en busig kattkompis skulle vara något för honom.


Tonken har även en stressmage, så i stressade situationer blir han dålig i magen, men är annars normal i magen. Han vill komma till ett lugnt hem utan barn.


Vill du erbjuda Tonken ett tryggt för-alltid-hem? Mejla oss på info@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Tonken (8)_red Tonken (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen