Meny

Tore Häll

Har åkt hem10 årHankatt

TORE HÄLL är en bruntigré och vit hankatt född ca 2010. 


Han är infångad på landet utanför Uppsala tillsammans med Anne Berg och kom till Katthemmet för omplacering med hjälp av Musses vänner. Han fick ett hem tillsammans med Anne i oktober 2015 men i mars 2017 kom de tillbaka till oss då deras matte inte längre hade möjlighet att ta hand om dem.

 

Akutmatte berättar

Tore är en mysig och matglad herre. Han är fortfarande väldigt ängslig inför människor och föredrar att man inte kommer för nära. Trots detta är han väldigt social och tycker mycket om när man småpratar med honom (på håll). Han brukar t ex sitta precis vid dörröppningen till köket och titta på när jag lagar mat, och blinkar åt en när man pratar med honom. 

Trots att Tore är ängslig, så har han faktiskt vid ett par tillfällen gjort mig sällskap i sängen om kvällarna, och även legat på fönsterbrädan bredvid mig eller på mattan nedanför soffan och tittat på TV. Tore tycker även mycket om att tillbringa tid på fönsterbrädan där han kan ligga i timmar och spana ut genom fönstret. Nattetid är det full rulle när han och Anne busar, men dagtid föredrar han att vila och gosa i soffan tätt intill Anne. Inte heller Tore tycker om när det är dags att dammsuga eller klippas klor, men han är något lättare att hantera när man väl fått tag på honom. Jag tror att Tore kommer bli ännu mer bekväm bland människor om han får bo i ett lugnt hem med mycket sällskap och tålamod och med någon som är kattvan. Och han vill fortsätta bo med Anne. 


Tore Häll åkte hem tillsammans med Anne Berg 200512.
Tore H?ll (10)_red Tore H?ll (8)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen