Meny

Tortellini

Bokad5 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Pomodoro.


TORTELLINI är en gråtigré och vit hankatt född ca 2016. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Pomodoro via Djurens vänner i Värnamo. Till dem kom de efter att ha levt på en gård i Skillingaryd hos en äldre herre. När han sålde gården var det ingen som ville ha katterna.


Akutmatte och husse berättar

Tortellini är en fantastiskt mysig och snäll katt som älskar klapp och kel. Lugn och fin för det mesta men kan bli riktigt i gasen om man börjar leka med honom. 

I början var han blyg och gömde sig, men kom snart ur sitt skal och strosar nu tryggt mellan rummen som om han aldrig gjort något annat. Älskar soliga fläckar på golvet, mat och att bli kliad precis överallt. Till och med på magen.   


Tortellini har bott hos oss tillsammans med Pomodoro, och av de två är Tortellini den lite lugnare, men också den som först lät sig bli klappad och därmed visade Pomodoro hur skönt det kan vara att bli gosad med, och att människor nog inte är så farliga trots allt.  

Idag är båda sociala nog att ofta föredra att ligga i samma rum som oss för gemenskapens skull. Båda pratar lite smått, speciellt om de tycker att du är sen med maten eller att du är lite tråkig i största allmänhet och borde jobba mindre och leka mer.


Vill de erbjuda killarna ett för-alltid-hem? Maila oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

Tortellini1_red Tortellini2_red Tortellini1_red1 Tortellini o Pomodoro1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen